Kärlek...

Vissa helger är lite bättre än andra, den här helgen var en sådan. Ett besök ut till Gränsfors där kommunens alla barn har varit för att skapa, olika dagar för olika barn och åldrar. Väldigt omtyckt hos mina barn har det varit och kul var det att få komma ut dit och titta på allt som dom hade gjort.
 
Storebror hjälper lillasyster att smida en länk.
 
Nöjd lillasyster :)
 
Nästa lillasyster miljötränades för fullt med lek och bus...
 
När vi kom hem så var det höststädning av tomt och trädgård som gällde.
 
Höstfint ska det vara :)
 
Tittut bakom svamp och tomtar...
 
Äpplepaj på egna äpple hör verkligen sensommar och hösten till. Loppan hjälpte till att skala lite.
 
Söndagen fortsatte i städtecken och pyssel. På eftermiddagen åkte jag, Mio och Misa på fotbollsmatch. Matchen gick inget vidare men miljöträningen gick perfekt. Misa visar tydligt att hon inte gillar för mycket människor på en gång. Men å andra sidan är det rastypiskt att dom inte gillar att hälsa på en massa människor dom inte känner så jag lägger ingen vikt vid det.
Däremot så blir jag väldigt mallig när fröken i fråga promenerar på följ (sidan om mig med ögonkontakt) förbi alla vuxna och barn som sitter på bänkarna. Som en extra test så satt det även en valp och tittade intressant på oss men inte heller det fångade Misas uppmärksamhet. Nej det var bara matte och mattes godbit som lockade, aahh så bra det känns. Måtte det bara fortsätta så här...
 
En bra helg som avslutas med Wallander och lite äpplepaj. Kan livet vara bättre?

Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Det är så kul att se vad ni håller på med på fritiden. Fina höstbilder på gulliga ungar, djur, höstdekoration och Tove. Hälsa och kram till er alla!

2013-09-25 @ 15:16:08

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0