Kärlek...

Vissa helger är lite bättre än andra, den här helgen var en sådan. Ett besök ut till Gränsfors där kommunens alla barn har varit för att skapa, olika dagar för olika barn och åldrar. Väldigt omtyckt hos mina barn har det varit och kul var det att få komma ut dit och titta på allt som dom hade gjort.
 
Storebror hjälper lillasyster att smida en länk.
 
Nöjd lillasyster :)
 
Nästa lillasyster miljötränades för fullt med lek och bus...
 
När vi kom hem så var det höststädning av tomt och trädgård som gällde.
 
Höstfint ska det vara :)
 
Tittut bakom svamp och tomtar...
 
Äpplepaj på egna äpple hör verkligen sensommar och hösten till. Loppan hjälpte till att skala lite.
 
Söndagen fortsatte i städtecken och pyssel. På eftermiddagen åkte jag, Mio och Misa på fotbollsmatch. Matchen gick inget vidare men miljöträningen gick perfekt. Misa visar tydligt att hon inte gillar för mycket människor på en gång. Men å andra sidan är det rastypiskt att dom inte gillar att hälsa på en massa människor dom inte känner så jag lägger ingen vikt vid det.
Däremot så blir jag väldigt mallig när fröken i fråga promenerar på följ (sidan om mig med ögonkontakt) förbi alla vuxna och barn som sitter på bänkarna. Som en extra test så satt det även en valp och tittade intressant på oss men inte heller det fångade Misas uppmärksamhet. Nej det var bara matte och mattes godbit som lockade, aahh så bra det känns. Måtte det bara fortsätta så här...
 
En bra helg som avslutas med Wallander och lite äpplepaj. Kan livet vara bättre?

Prinsessor...

Hjärtat svämmar över av kärlek när jag ser mina prinsessor leka tillsammans ♥
 
 
 
 
Så roligt att Misa är så lekfull som hon är. Hela familjen har glädje av henne :)
 
Igår blev boxarna nästan helt klara. Det lilla fixet som är kvar får vänta tills helgen och trots fixet så kan hästarna numera stå inne på nätterna. Skönt för dom att komma in nu på höstkanten när det regnar så mycket som det gjort de senaste dagarna.
 
 

Min ögonsten...

Som nybliven mamma är jag fylld av kärlek och trött som tusan, precis som det ska vara med andra ord. Min bebis är som de flesta andra 10 veckors bebisar, äter och dricker, kissar och bajsar, sover och busar.
Jag bara njuter av tillvaron men har redan förstått att jag ska passa på att njuta medans jag kan, för ett tu tre så kommer min bebis att kunna själv. Inget jag är förvånad över med tanke på att det är en rasegenskap, men något som jag ser fram emot på med en liten förskräckelse ;)
 
Precis som alla andra mammor så tycker jag att min bebis är sötast i världen och bjuder er därför på en liten bildbomb :)
 
Trött prinsessa på mattes kontor...
 
Hmm, vad händer här då? Matte klipper en stor svart hund på golvet...
 
Fy vilka läskiga stora djur det dök upp bakom hörnet...
 
Kattskål..?? Ja det får väl duga då...
 
Dom här små lurviga sakerna är jätteroliga att jaga...
 
Hej brorsan...
 
Vacker som en Magnolia...
 
Mys i höggräset...
 
Miss Magnolia, kallas Misa som betyder "Vacker blomstring" på japanska.

Nytt tillskott...

Klart att hon var rätt för mig ♥ Välkommen hem till oss Miss Magnolia ♥

 
 

Snart klar för höstmys...

Nu är jag trött, riktigt jäkla trött om jag får lov att uttrycka mig så. Jag är dålig på att lyssna på min kropp. Jag vill så mycket mer än vad det finns timmar på dygnet till att hinna med. Tänk, tjugofjorton år gammal och fortfarande inte lärt mig. Meeen, man lär så länge man lever och nu blir det en paus i mina byggprojekt. Stallet är så gott som klart och jag ska mysa framför teven om kvällarna med familj och ljus nu när mörkret faller på. Tids nog när andan faller på igen så gör jag något jag känner för.

 
 

Frågetecken...

Alla dessa beslut.... Är du rätt för mig lilla vän? Har jag tid för dig nu? Finns det bra eller bättre tillfällen i mitt liv att ta detta beslutet? Finns det en mening med att just du är kvar till mig? Väntar du besök från mig eller finns det en annan familj som passar dig bättre?
 
Vacker som en dag och hetar Miss Magnolia...
 

En...

En av alla mina fina vänner..
 
 
 
 
Älskade Svea ♥
 

Ugglor i mossen...

Nu är det en vecka sedan som vi åkte in till stan och handlade lite nytt till barnen. Men nu var det ju inte bara barnen som fick nytt utan även jag till hemmet. Det var svårt att gå förbi ugglorna i affärerna så nu är gästrummet fint :)
 
 
 
 
I veckan har vi kommit ytterliggare lite längre med boxbyggandet. Så här ser det ut nu :)
 
 
 
Jodå, så att... Då har jag snart lyckats med ett boxbygge med (ja jag är fortfarande väldigt mallig). Undrar just vad som ska skrivas in i min historia härnäst? Tappetsering av gästrum kanske?

RSS 2.0