Helgblogg...

.... och knappt det alla gånger heller. Jag viger all min lediga tid (som för tillfället är var trettonde och fjortonde dag) åt familjen och till att vila. Veckans alla vardagar går vi upp halv fem på morgonen och sen jobbar vi oftast fram till stängning. Tiden efter jobb går åt till att ta hand om barn, hem och djur sen kallar sängen.

Men sen har vi ledigt varannan helg och då är det mys som gäller. Igår åkte vi till svärmor och åt god lördagsmiddag. Det är faktiskt härligt att bli bortskämd ibland och bara få sitta och prata i lugn och ro.

Idag blev det en tur ut i skogen med tjejerna Tove, Loppan och Misa. Grabbarna Mio, Oskar och Dexter blev kvar hemma medans vi la spår åt Misa. Hon var precis lika duktig idag som förra helgen och det bara taggar mig ännu mer till att vilja fortsätta. Jag vill ha en spårchampion och det är vad vi ska sträva efter :)
 
Bara bus i den lilla kroppen...
 
 
Spejjar... 
 
 
Vacker bebis... 
 
 
 
Trött efter alla spår och inkallningsträning...
 
 
Har helt glömt att berätta att vår lilla Svea blev mamma för sex dagar sedan :) Hon födde två friska fina små bebisar. Vi vet att den grårandiga är en pojke, Berra Bus, men den svart/vita är vi lite osäkra på om det är en Kalla Sprätt eller Vira Blåtira :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0