Helgblogg...

.... och knappt det alla gånger heller. Jag viger all min lediga tid (som för tillfället är var trettonde och fjortonde dag) åt familjen och till att vila. Veckans alla vardagar går vi upp halv fem på morgonen och sen jobbar vi oftast fram till stängning. Tiden efter jobb går åt till att ta hand om barn, hem och djur sen kallar sängen.

Men sen har vi ledigt varannan helg och då är det mys som gäller. Igår åkte vi till svärmor och åt god lördagsmiddag. Det är faktiskt härligt att bli bortskämd ibland och bara få sitta och prata i lugn och ro.

Idag blev det en tur ut i skogen med tjejerna Tove, Loppan och Misa. Grabbarna Mio, Oskar och Dexter blev kvar hemma medans vi la spår åt Misa. Hon var precis lika duktig idag som förra helgen och det bara taggar mig ännu mer till att vilja fortsätta. Jag vill ha en spårchampion och det är vad vi ska sträva efter :)
 
Bara bus i den lilla kroppen...
 
 
Spejjar... 
 
 
Vacker bebis... 
 
 
 
Trött efter alla spår och inkallningsträning...
 
 
Har helt glömt att berätta att vår lilla Svea blev mamma för sex dagar sedan :) Hon födde två friska fina små bebisar. Vi vet att den grårandiga är en pojke, Berra Bus, men den svart/vita är vi lite osäkra på om det är en Kalla Sprätt eller Vira Blåtira :)
 
 

Höstdag...

Härliga höstväder, som gjort för att spåra med vovvarna :) Pojkarna fick vars ett långt spår mitt i Gnarp. Det var svåra övergångar mellan mjukt och hårt underlag plus att marken var inte orörd så för att klara det var dom tvungna att arbeta ordentligt med hjärnan.

Oskar klarade alla mjuka spår jättebra som vanligt men hade väldigt svårt för dom hårda. Övergångarna klarade han inte alls. Lärdom, träna mer på hårda spår med Oskar och göra det redan från början med valpen.
 
 
 
Dexter var så ivrig att när han väl kom på spåret så glömde han tänka efter och sprang rakt fram utan att fundera på vart spåret egentligen gick. Lärdom, lägga fler spår med mycket vinklar i så att han måste tänka precis hela tiden.
 
 
 
Prinsessan fick prova sina första spår idag. Endast 14 veckor gammal så spårade hon Tove, inte bara en gång utan fem gånger, helt klockrent. Hon tvekade inte en gång utan bara stannade upp när hon behövde tänka efter en extra gång. Underbara hund, slog båda sina bröder i spår idag.
 
 
Balansövning!
 
Fotomodell!
 
Trötta och mycket nöjda hundar efter lite arbete :)
 
 

En ledig dag...

Vi har varit lediga idag, helt lediga menar jag nu. Det har nog inte hänt på de senaste året. Alltid är det något som ska fixas, köras, åkas, ordnas, jobbas. När vi har haft semester så har vi inte heller haft en helt ledig dag, det är så mycket som vi vill hinna med och göra då istället.

Men idag hände det alltså, inga måsten, inga fixa en massa. Bara njuta och slappa hela dagen, det var nästan så att jag hade glömt hur skönt det kunde vara ibland. Men det får definitivt inte hända för ofta för hjälp vad slö och lat jag blev hihi ;)
 
Måste få bildbomba er med lite foto från veckan och dagen som gått :)
 
Två snygga tjejer på väg till disco :)
 
 
Miljöträning med Tove medans matte håller kurs.
 
 
Massor av bus och spring på stranden.
 
 
 
 
 
 
Retas med brorsan när han tränar med sin matte.
 
 
Vackra bebis...
 
 
 
Alla älskar vi Misa...
 
 
Finaste Loppan...
 
 
Storebror tar en paus...
 
 
 
Hej hästen, jag är inte rädd fär någonting...
 
 
Våra fina älskade vovvar :)
 

OjOj...

Här var det längesedan jag var inne såg jag nu. Tiden finns inte längre, jag hinner knappt med mig själv. På kvällarna när jag förut satt och skrev till långt in på nätterna går jag nu istället i säng.
Anledningen är enkel, vi har äntligen öppnat vårt hunddagis i Hudiksvall och med det kom alla tidiga mornar som ett brev på posten. Jag och Tove öppnar vars fyra dagar i veckan och för det krävs att vi stiger ur sängen kring halv fem på morgonen. Ja resten av den ekvationen gjorde ni nog själv.
 
Imorgon är vi lediga och det innebär att vi kan sova lite längre, men inte för länge för alla djuren vill ut, få städat och få frukost. Men innan des så ska jag njuta av en fredagskväll med min fru :)
 
Bjuder på lite bilder från Hudik och veckan som gått.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fixade det till slut och vi har redan blivit uppskattade av ett helt gäng med vovvar, inte konstigt att vi mår bra av vårt jobb :)

RSS 2.0