Tid...

Min tid.... Vart tar den vägen? Klockan ringer 4,40 och innan jag vet ordet av så har min favoritserie som börjar klockan 21,00 tagit slut och dagen likaså. Bara att krypa till kojs för att vänta in klockans signal igen.

Just nu känns det lite som att livet springer iväg. Det finns nästan ingen ledig tid alls, våra varannan helg finns fortfarande men helt ärligt, hur mycket hinns det med varannan helg?

Nästa år har vi satt upp nya mål och nytt schema, både för oss och för våra anställda. Men inte minst för vår familj. Det finns saker som är viktigare än alla pengar i världen och dom ska prioriteras. För vad gör det egentligen om jag inte kan köpa dom nya skorna jag spanat in eller ljusstakarna som passat så bra i mitt gästrum?
För mig känns det i nuläget viktigare med tid. Tid att träffas och umgås med min familj, tid att rida min häst, tid att träna min hund men framför allt tid till avkoppling så att jag kan fortsätta vara den starka människa jag är.
 
Älskade Misa med huvudet fullt av rapsolja. Bådar gott inför utställningsdebuteringen på lördag.

Våra prinsessor med sina söta bebisar.
 
Mina favoritshibor i hela världen. Iko, vår dagisvovve som fick mig att börja älska rasen och Misa som bara växer sig större och större i mitt ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0