Pyssla...

Idag har det varit en riktig pysseldag här hemma. Jag har tvättat gardiner och strukit nya som hängts upp. Plockat lite bland allt som finns här hemma och sorterat bort vad som ska till behövande (någon som vet vart vi kan lämna lite kläder förresten?).
Planerat vad som ska finnas i våra nya fina hallar som alldeles snart är klara, dom blev såå fina med nya golv och färg på väggarna.
Jag vill ha vita fräscha möbler i den ena och vita detaljer i den andra. Inte det smartaste färgvalet i en hall, men som Tove brukar säga, Ja du vet verkligen vad du vill så det är inte lönt att säga något. Hihi, det ligger något i det, har jag bestämt mig så har jag oftast gjort klart mitt val :). Men bilder på hallarna får ni inte förrän allt är klart.

Jag har en liten förkärlek till träd, fåglar och fågelholkar när det gäller gardiner, tapeter och inredning. När jag beställde gardiner till sovrummet hade jag svårt för att bestämma mig. Jag tog hem tre olika, en randig och två med olika träd.

 
Efter lite övervägande och hjälp av facebookvänner så hade jag valt. De skånska pilträden var mest passande till en skånsk tjej som bosatt sig uppe i norrland, och bra blev det :)

 
Sen var det dags att fixa ljusslingan som ska lysa upp lite av vårt hus nu i vinter när det är så mörkt. Men vem tusan var det som tog ner den ifjol?
 
 
Sicken härva det var och vilken tid det tog. Men skam den som ger sig, nu sitter den uppe (trots att någon (läs jag) hade plockat ner den så fint :)

Trevlig lördagskväll på er! Nu blir det dusch och sen filmmys här hemma :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Riktigt snyggt med de nya gardinerna. Så flitig du är, var kommer all din energi ifrån? Kramar mamma. Hälsa alla övriga i familjen. Och du, snart dax med önskelistor.

2013-11-26 @ 12:38:17
Postat av: AnnSofie

Tack! Blev supernöjd själv :) Vet inte vart energin kommer ifrån med tanke på att jag bara sove 6 timmar per natt hehe. Hälsa du med :) Kramar

2013-11-28 @ 21:36:18

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0