Glad dag...

Men det där gick ju bra, alldeles strålande till och med. Undrar om jag nu är mindre nervös inför nästa utställning eller om den nervösa känslan med fjärilar i magen infinner sig även då.
Både Misa och jag gjorde bra ifrån oss. Ja jag vågar faktsikt skryta så. Det var första gången för oss båda, sist jag ställde var tio år sedan, ett par gånger bara, så jag vill nog kalla detta att jag börjar om på första :)

Tove ställde också ut, sin pappas fina valp som nu blivit unghund. Det gick bra och Tove är nöjd för dagen. Det blev tyvärr inga rosetter men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) Tilläggas ska att det var första gången för Banda och hon skötte sig jättefint. 
När Banda och Tove var klara i sin klass så väntade och väntade och väntade vi på vår tur. Under tiden så pratade vi med bästa Amelie som också skulle ställa sin fina Vicki.


Sen äntligen... AnnSofie och Misa in action!


Domaren såg nöjd ut och vi stod och stod medans dom skrev och skrev.

 
Hederspris och Bäst i ras betydde att vi gick vidare till Bäst i grupp där vi även där vann. Behöver jag säga att jag är malligare än malligast :) ? Med det resultatet så väntade Bäst in show så då väntade vi lite till.

Så här såg det ut när vi gick in i ringen för fjärde gången:I den klassen hamnade vi utanför placering, men det var nog precis, för vi var kvar i ringen länge, jag och Misa :)


Vackra, underbara och genomsnälla hund ♥

Kommentarer
Postat av: Hjördis Nordlund

Grattis! Vilken vacker hund.

2013-11-17 @ 21:04:21
Postat av: AnnSofie

Tack snälla!

2013-11-17 @ 22:44:13
Postat av: Mamma

Fina bilder, fint ekipage, fina rosetter. Det lär säkert bli många sådana till! Kram

2013-11-19 @ 12:01:21

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0