Valborgsminnen...

Valborgsmässoafton, en kväll då vi i familjen alltid träffats nere hos min morbror och moster för att tända majbrasa och grilla gott. Vi barn åkte alltid ner på vagnen när vi var små med all mat och tillbehör och alla saker vi ville ha med oss, sen hade vi alltid något kul för oss där nere på ängarna.
Ängarna har alltid varit mitt absoluta favoritställe ute på landet. Oj vad jag har haft utflykter med både skolan, familjen och vännerna. Vi har åkt skridskor där när jag var liten, gått bland korna på somrarna, jag har låtit mina hästar dundra fram under mig i full galopp, stått på grindarna och tittat på alla sommarbetande djur eller bara suttit där och myst. Ett helt underbart ställe att få vara på om ni frågar mig.
Valborgsmässoafton på ängarna med min familj, vilka minnen vi människor bär med oss. Det är nu sju år sedan jag fick chansen att vara med dom en valborg, jag saknar det. Tänk att min Lova bara har fått vara med på bålet och grillningen en gång i sitt liv, som bebis. Efteråt så går vi alltid upp till morbror och moster för att smaska i oss mormors hemmagjorda rabarberpaj, mm så gott.
Nästa år ska Lova förmodligen vara med pappa, men året därpå, ja då har jag redan räknat ut att det långhelg och då passar det väl alldeles utmärkt att få åka ner och fira att våren kommer tillsammans med min familj igen.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Åh, AnnSofie,det är precis så underbart som du beskriver, och du kan tro att vi saknar er alla varje år. Ser framemot och hoppas att ni kan vara med oss och hälsa våren välkommen och mysa vid brasan. Många kramar❤

2013-05-05 @ 18:21:32

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0