Ljus och värme...

ÄNTLIGEN VÅR!!!!
 
Nog för att jag lärde mig tycka om vintern det här året men nu kan det få räcka. Jag vill känna vårsolens varma strålar och promenera med hundarna i härliga plusgrader. Mitt humör blir på topp när solen visar sig, allt blir (enligt mig) mycket lättare och känns roligare.
 
För tillfället jobbar, jobbar och jobbar vi. Men vi hinner även med att planera sommarsemester med familjen, umgås med våra barn, ta hand om våra fina djur och rida in våra hästar. Det bästa av livet helt enkelt!
 
Inridningen till ära så har Cane fått nya fina benskydd som ska skydda flamspelle när vi ger oss ut i skogen :)
 
Det bettlösa tränset fungerar alldeles utmärkt. När alla tänder är tappade och gossen är redo så blir det vanligt träns med ett snällt bett i munnen.
 
Inte den bästa bilden men jag vill visa er den underbart sköna nya hjälmen som jag unnade mig. Ska man rida in en unghäst så ska huvudet vara försäkrat. Som ni ser så kommer jag och Cane gå i brunt och svart :)
 
Tove kämpar också på med sin prins. Det går kanonbra, han är världens lugnaste och snällaste. Men vem vet, en dag kanske han också exploderar och blir busig hihi. (Lite tokig bild då Tove duckar för en gren, men fina är dom)
 
Ha det bäst i vårsolen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0