Ljus och värme...

ÄNTLIGEN VÅR!!!!
 
Nog för att jag lärde mig tycka om vintern det här året men nu kan det få räcka. Jag vill känna vårsolens varma strålar och promenera med hundarna i härliga plusgrader. Mitt humör blir på topp när solen visar sig, allt blir (enligt mig) mycket lättare och känns roligare.
 
För tillfället jobbar, jobbar och jobbar vi. Men vi hinner även med att planera sommarsemester med familjen, umgås med våra barn, ta hand om våra fina djur och rida in våra hästar. Det bästa av livet helt enkelt!
 
Inridningen till ära så har Cane fått nya fina benskydd som ska skydda flamspelle när vi ger oss ut i skogen :)
 
Det bettlösa tränset fungerar alldeles utmärkt. När alla tänder är tappade och gossen är redo så blir det vanligt träns med ett snällt bett i munnen.
 
Inte den bästa bilden men jag vill visa er den underbart sköna nya hjälmen som jag unnade mig. Ska man rida in en unghäst så ska huvudet vara försäkrat. Som ni ser så kommer jag och Cane gå i brunt och svart :)
 
Tove kämpar också på med sin prins. Det går kanonbra, han är världens lugnaste och snällaste. Men vem vet, en dag kanske han också exploderar och blir busig hihi. (Lite tokig bild då Tove duckar för en gren, men fina är dom)
 
Ha det bäst i vårsolen!

Hej hopp...

Vilken värdelös bloggare jag har blivit. Många gånger har jag skrivit att jag har mycket att göra, hinner inte men vill och så vidare. Nu när jag börjar tänka efter så är det nog till och med så att jag medvetet valt bort min blogg med jämna mellanrum. Jag har och har haft fullt upp med annat som jag prioriterat högre.

Jag har varit med min fru till 100 % när mina barn var hos sina pappor. Jag har varit på kurstillfällen för att stärka både mig själv och vårt företag. Jag har hållt kurstillfällen själv för glada hundägare som vill lära sig mer om sin hund och deras relation. Jag har myst med katter och hundar på pensionatet. Jag har ägnat mig åt min häst. Sen barnen kom hem från sina pappor har jag fokuserat på att lära mig ta vara på det dom säger.

Resten av veckan tänker jag ägna mig åt jobbet dagtid och min familj efter på eftermiddagen kvällen. Förmodligen blir bloggen tyst igen. Ha det bäst tills jag orkar/hinner skriva igen :)


Våra kaniner...

Nu har vi äntligen lyckats få till en hemsida/blogg om våra kaniner. Kika gärna in och träffa alla våra små söta :) Klicka på bilden så kommer ni dit.
 

Dagisannonsen...

Visade jag vår fina dagisannons här? Jag tror jag missade det men än är det inte försent. Själv tycker jag att den blev kanonfin :) Det är TAG-FOTO i Gnarp som tagit alla fotona till oss samt knåpat ihop annonsen.
 

Äntligen...

Det där med att försöka rida in min häst var lättare sagt än gjort. För det första så saknas all tid i världen för att hinna med en inridning. Nu har vi bestämt att vi ska försöka att sitta på dom iallafall under helgerna så det blir åtminstonde två gånger i veckan. Men sen var det de här med att få Cane att förstå mina signaler och hjälper. Med bett i munnen så bara backar han, då måste jag använda spö och det gillar jag absolut inte. Lösningen har nu blivit ett bettlöst träns och igår när jag satt upp så gick han FRAMÅT. Lyckan var total för mig, äntligen!
 
    
Smart va?? (Bilder lånade från stallrustorp.se)
 
Nu ska jag bara hålla mig kvar i alla busskutt han planerar att göra med mig :)
 

RSS 2.0