Dag två...

Att jag saknar Malmös närhet och utbud är ingen hemlighet. En dag när vi är klara i Gnarp och barnen har blivit stora så ger vi oss nog ut på äventyr, jag och min fina ♥. Här är Tove utanför den nyaste gallerian, Emporia...
 
Dag nummer två innebar så klart en hel massa badande med kusinerna...
 
Kvällen avslutades med sällskapsspel mellan de två fina syskonen. Båda lika vackra på insida som utsida ♥...

Bus i benen...

Våra fina pojkar ♥

 
Men allt har sin tid...

Dag ett...

Vi planerade på jobbet, packade alla resväskor, slog in alla presenter, fyllde bilen med allt vi skulle komma att behöva och lite till, sen drog vi iväg på en åtta dagars lång semester. Vilken dröm för oss alla, barn som vuxna som vovvars.
 
På väg...
 
Älskade Vellinge...
 
Mormor och barnbarnmys...
 
Skånelänga, ett av dom vackraste hus jag vet...
 
På promenad i fina Vellinge...
 
Jag drog in så mycket fläderblomsdoft jag bara kunde, min favoritsommardoft, nästa år ska jag plantera ett träd i vår trädgård...

En födelsedag...

På självaste midsommarafton fyllde min Loppa år det här året. Hela åtta år har hon nu hunnit bli. Konstigt det där, jag är ju inte ett dugg äldre än för åtta år sedan. 
 
En glad och nöjd Loppan väntar på sin födelsedagstårta :)
 
Hipp Hipp Hurra för min älskade Loppan som hade en superbra födelsedagdag.
 
Igår var vi iväg på äventyr och imorgon bär det av på nya men det får jag skriva och berätta om en annan dag :)

Frihet...

 
 
 
 
Lycka är att vara fri ♥

Njut...

Det gäller att ta tillvara på livets underbara ögonblick...
 
 
 
 
 

Klassresa...

Jag måste sluta lova saker hit och dit. Nu senast var det till er som läser bloggen, jag ville visa bilder från mitt och Miios äventyr men dagarna har sprungit iväg och jag har glömt.
Annars är det oftast mig själv jag lovar en massa saker som jag sen inte hinner med. Undrar om jag någon gång ska lära mig att dygnet bara har 24 timmar?
 
Hur som helst...
 
Vi packade bilen och drog till Idre på klassresa med Mios klass.
 
Vi körde bilen eftersom Mio blir åksjuk i buss. Kvalitetstid i allra högsta grad, vi hann prata om allt mellan himmel och jord och vi hann skratta så vi kikna.
 
På väg mot fjällen!
 
Det första som hände var lägerkväll där vi gjorde våra egna pinnbröd. Mmmmm så gott :) Därefter var ungarna uppe hur länge som helst och det var  nog ingen av oss som sov speciellt många timmar den natten.
 
Dag nummer två bjöd på äventyr. Men innan det var dags för den "riktiga" banan så testa vännerna den lilla varianten. Tror det var en bra uppvärmning.
 
Uppe i tornet fick dom en säkerhetsgenomgång!
 
Sen bar det ut på höghöjdsbanan.
Många hinder blev avklarade och jag tror att alla klasspolare var lika stolta och glada över att ha klarat banan :)
 
På eftermiddagen åkte vi till fjället för att kika lite från toppen. Fika i ryggsäcken och ett glatt humör sen traskade vi uppför.

 
Hela vägen upp till toppen!
 
Vilken utsikt det var där uppe :)
 
Efter utsikt och fika så bar det av ner igen.
 
 
 
Inte ofta jag hamnar på bild men när sonen fick tag i min telefon så hamnade även jag på ett foto av alla 50 han knäppte ;)
 
Bad hanns det också med samma dag! Effektivt gäng!
Nöjda med dagen så kröp dom i säng lite tidigare och vi alla sov en timme eller två längre.
 
Tur var det för dagen efter så väntade forsränning!
 
 
Ett, två och tre...
 
Säkerhetsgenomgång!
 
Dags att stoppa flotten i forsen.
 
Förväntansfullt gäng!
 
Där bar dom iväg...
 
Här dök dom upp bara ett par minuter senare men då filmade jag så några bilder blev det inte. Filmerna behåller jag för mig själv. Av dom ska vi klippa ihop en film om hur det är att segra...

Långhelg...

Jag har haft en jättespännande långhelg som inneburit kamper av olika slag och STORA STORA segrar. Nu är jag så trött att mina ögon går i kors där jag sitter. Men jag vill väldigt gärna visa och berätta om allt som hänt så håll utkik efter bilder som talar :)

Godnatt alla ni där ute! Imorgon sparkar vi igång en ny vecka, fylld av meningsfulla dagar..

Glatt gäng...

Dom här tjejerna och de här kursledarna kommer jag verkligen att sakna. Vilka fantastiska människor vi omges av utan att vi vet om det. Vi kursare har startat en facebookgrupp för bara oss så vi kommer absolut att fortsätta träffas. Men nästa gång vi ses så blir det utan Maria och Leif, känns lite märkligt faktiskt och tomt framför allt.
 


K
licka på bilden så kommer ni till artikeln :)

Djurhelg... (som vanligt)

Ja så har det gått ytterligare en vecka som varit fylld med fint väder, mys med familjen och roliga dagar på jobb. I helgen har våra dagar bestått av djur, djur och åter djur, väldigt ovanligt. Igår var vi på hundutställning hela dagen för att göra lite reklam för vårt företag. Vi passade på att presentera vår nya ide om att öppna hunddagis i Hudiksvall och reaktionerna var bara positiva. Jätteroligt känner vi eftersom det blir lite av en storsatsning för oss. Så fort vi har öppningsdatum så kommer vi gå ut med det i hela Hudik med omnejd.
 
Idag har vi spenderat hela dagen åt att bygga ut hagen till hästarna. Vi började lessna på att dom gick utanför tre gånger om dagen/natten för att komma åt det gröna gräset så vi fick göra om. Hagen går nu väldigt nära tågspåret och vi var lite nervösa att dom skulle komma dit om dom rymmer igen, men så kom det ett tåg och hästarna flög från ena sidan till andra innan tåget ens kommit nära hagen. Hoppas det håller i sig!!
 
Man blir törstig av att rymma och att busa i solen.
 
Nu tänker jag göra som min fina Dollie. Stoppa huvudet i kudden och sussa.
 

RSS 2.0