Rullar på...

Här händer det absolut ingenting. Desto mer händer det i mitt liv utanför datavärlden. Jobb (självklart), möte, kurser, planeringar, hemmet, nya ideer och mycket mer.
Vi går in i högtryck nästa vecka på jobbet, det är sportlov här uppe då och många djurägare ska åka till fjällen eller utomlands till värmen. Jag klagar inte för jag älskar när det händer mycket. Jag ska bara lära mig att lägga upp jobbet på ett bra sätt så att allt annat jag vill och behöver göra också får plats. Jag tränar verkligen på det, jag vill bli duktig på att planera tiden bättre.
Jag fick höra idag att allt handlar om medvetenhet. Är du medveten om dina brister så kan du också ändra på dom. Det tyckte iallafall jag lät vettigt :)
 
 Mina salongspojkar från igår!

En riktig bildbomb från härliga vinterdagar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rolig vecka...

En del av familjen är på besök. Barnen lekr med sina kusiner, vi vuxna blir bortskämda med god middag och barnvakt och barnbarnen njuter av lediga mormor, gammelmoster och gammelmormor. Ibland är livet väldigt enkelt och härligt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godanatt till alla er där ute :)

Klart... (eller nästan iallafall :) )

Nästan färdigt blev det, projektet i tvättstugan. 
 
 
Lite småpyssel finns det kvar, som ett skoskåp istället för hyllan, en spegel och en fin lampa på väggen när skåpet är på plats ska det oxå bli. Väldigt praktiskt och väldigt fint men tyvärr gör inte fotot någon rättvisa.
 
En text kom oxå på sin plats idag.
 
 
Ojdå, såg nu att det inte var den mest snyggaste och välplanerade bilden men ni ser iallafall texten :). Får bli en bättre bild på hela hallen med tvättstuga när vi är helt klara. Färgen är nu äntligen inköpt och lika är golvet, längtar tills allt blir klart där nere. Det kommer att bli så fint, men framför allt praktiskt!

Att jag aldrig...

Att jag aldrig lär mig att gå i säng i tid!
Jag är hur trött som helst varje morgon när klockan ringer (eller inte ringer för att telefonen bestämt sig för att slå av).
 
Att jag aldrig lär mig att tiden är begränsad!
Jag är en sann tidsoptimist när det gäller mitt jobb och jag tror jämt att jag ska hinna allt på en dag istället för på fem som alla andra normalt arbetande gör.
 
Att jag aldrig lär mig att inte starta projekt i tid och otid!
Jag skulle ju inte göra något på ett långt tag. Nu står jag med en upp och nervänd hall utan innertak (visserligen inget jag planerade) jag har en ouppackad möbel, saknar matta, spegel och skoskåp för att färdigställa hall/tvättstuga.
 
Nu måste ja gå i säng så att jag hinner med allt jag aldrig lär mig imorgon också :)
 
Sov gott alla ni!

Helgens underbara...

Underbara helg, redan slut... Fy bubblan :( Jag älskar att gå till mitt jobb och jag brinner för det jag gör om dagarna så mycket att jag knappt vill gå hem när dagen tar slut. MEN, jag älskar mitt liv hemma också.
Allt mys och pyssel som vi hinner med när vi är lediga de där fyra dagarna i månaden är såå himla mysiga. Den här helgen har vi hjälpts åt (hela familjen) med att skotta två tak här hemma, jag har hunnit slappa med djuren, försökt rida min häst, stått modell för vårt lokala fotoföretag, dansat lite zumba och tillsammans har vi städat huset som vanligt. Barnen har byggt snögrottor, hoppat från taken, städat till djuren och myst med kaninungarna, hjälpt till att handla mat och laga den. Sådana här helger behövs verkligen, för oss alla ♥
 
 
 
 
 
 
Hoppas att ni alla har haft en lika bra helg som jag har. Nu är jag utvilad och taggad för mitt jobb imorgonbitti igen :)

Zumba...

Men nu j*klar är jag på G. Skivan damp ner i lådan i tisdags och jag har redan kört på ganska bra med några pass både i tisdags och onsdags. Ikväll blev det tyvärr inte eftersom vi hade annat som var viktigare för oss, men imorgon, då kör jag igen.
Här ska det övas upp kondition och muskler ska stärkas. Snygga ben och fast häck och mage är målet till sommaren. Måtte jag bara hålla uppe min inspiration så mina löfte till mig själv infrias...


Alles klart...

Nu äntligen är projektet klart, i söndags la jag den sista handen på det och resultatet blev enligt mig riktigt riktigt bra :). Få nu ingen chock mamma, vi lovar att dom får flytta ut när ni ska sova hos oss.
 
Nästan klart :)
 
Visst blev det häftigt?
 
Tiger och Svea var väldigt imponerade av de små kaninbebisarna som kommit till världen :)

Nästan klart...

Nu börjar projektet likna något och vi hoppas kunna börja använda det imorgon redan.
 
 
 
Det behövs måla vitt på¨garderobskarmen också men det tar vi när lusten faller på :)
 
Så här fin är förresten vår hall just nu. Det var mängder med vatten och troligtvis har det stått så väldigt väldigt länge. Nästan så att jag är glad att det började droppa in, undrar hur det hade slutat annars..?
 

RSS 2.0