Linslus nr 2...

Så var vi där igen.. En vecka har sprungit iväg full med innehåll som boxbygge, jobb, skolstarter, fotbollsträningar och massor av det vanliga som tvätt, städ och matlagning.
Våra planer på hunddagis i Hudiksvall har börjat ta form den här veckan med och vi hoppas på ett godkännande inom en väldigt snar framtid. Lokalen finns (om än inte godkänd än som skrivet) kunderna har börjat höra av sig och vi har hittat personal. Spännande! 

För barnen har vardagen trängt sig på. Loppan har blivit andraklickare och är inte längre yngst på storskolan. Det märks att hon vuxit på sig under sommaren. Full koll och hur ordentlig som helst!
Men lilla kille som inte är så liten längre, tonåring, har hamnat i tidningen under sin första vecka som 7:de klassare. Projektet "Skapande Skola" har dragit igång och 7:de klassarna på var fröst ut att få vara med.

Länken till tidningen kommer här: http://helahalsingland.se/nordanstig/1.6198596-historiens-vingslag-susar-vid-forsen Tryck på bildspel så hittas min underbart fina kille :)

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/elever-i-nordanstig-bygger-bro är länken till tevesändningen som gick på kvällen :)

Imorgon, lördag, väntar belöning för dom båda. Vi drar till stan och shoppar lite nya kläder åt dom. Det är dom värda så duktiga som dom båda är i skolan :)

Tjingeling..

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja mycket att stå i! Var inne och kollade på länkarna. Vilken fin bild på Emilio, nyklippt ser jag, och hur gullig som helst.

2013-08-26 @ 19:40:34

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0