Mallgroda...

 
 
Nu har vi lyckats få upp alla reglar och skivor på vägar samt mellan boxarna. Det blir snickeri till sent på kvällarna men det är det värt. Jag är så mallig varje gång jag tittar på bygget. Tänk vad jag kan :) tänk vad alla kan om man bara vill något.

Framåt...

Och till stan drog vi, shoppade både det ena och det andra så att alla i familjen blev nöjda och glada. Mest nyttigheter till barnen inför höstterminen i skolan men även annat smått och gott som kommer här på bloggen inom kort. Jag bara måste få visa er mina nya fina ugglesaker :)

Vi införskaffade hur som helst inte bara kläder åt barnen och ugglesaker utan även en sticksåg. Så nu är det allvar vad gäller boxbygge. I söndags före valpkursstarten så satte vi igång och långt kom vi. Nu väntar vi bara på att få hem lite mer att bygga med sen ska dom färdigställas. Hoppas verkligen resten går lika smidigt som det vi redan gjort.

 

Linslus nr 2...

Så var vi där igen.. En vecka har sprungit iväg full med innehåll som boxbygge, jobb, skolstarter, fotbollsträningar och massor av det vanliga som tvätt, städ och matlagning.
Våra planer på hunddagis i Hudiksvall har börjat ta form den här veckan med och vi hoppas på ett godkännande inom en väldigt snar framtid. Lokalen finns (om än inte godkänd än som skrivet) kunderna har börjat höra av sig och vi har hittat personal. Spännande! 

För barnen har vardagen trängt sig på. Loppan har blivit andraklickare och är inte längre yngst på storskolan. Det märks att hon vuxit på sig under sommaren. Full koll och hur ordentlig som helst!
Men lilla kille som inte är så liten längre, tonåring, har hamnat i tidningen under sin första vecka som 7:de klassare. Projektet "Skapande Skola" har dragit igång och 7:de klassarna på var fröst ut att få vara med.

Länken till tidningen kommer här: http://helahalsingland.se/nordanstig/1.6198596-historiens-vingslag-susar-vid-forsen Tryck på bildspel så hittas min underbart fina kille :)

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/elever-i-nordanstig-bygger-bro är länken till tevesändningen som gick på kvällen :)

Imorgon, lördag, väntar belöning för dom båda. Vi drar till stan och shoppar lite nya kläder åt dom. Det är dom värda så duktiga som dom båda är i skolan :)

Tjingeling..

Kvällsfunderingar...

Tänk att min son börjar högstadiet imorgon... Oro, stress, spänning, skratt, nervositet är några av alla våra känslor som florerar i kroppen just nu. 
 
Minns själv skoltiden som tuff och kämpig. Inte den första halva delen, men den andra Den som börjar med sjuan. Det var så mycket att leva upp till, så många nya intryck och så många ögon som riktades mot en varje dag.
Känslan av att vara fel och känslan av att inte duga minns jag precis. Tänk att många av våra ungdomar går runt med just de här känslorna som jag beskriver och ibland ännu fler. Det är ta mig tusan inte lätt att vara tonåring.
 
Imorgon ska jag köra min lilla gosse till hans första högstadiedag. Han som skrattade så att han kiknade i babygymet, han som älskade när vi gungade på lekplatsen och sjöng tillsammans ju högre gungan gick, han som höll mig i handen när vi gick i djurparken, han som somnade på min arm i min famn. Min lilla pojke som vuxit upp och blivit en helt fantasiskt skön kille. Vart tar tiden vägen?

En utflykt...

Tjolahopp tjolahej.. Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen och till det finns en väldigt god förklaring. Jag har umgåtts med familje och vänner istället för att hänga framför en dumburk om kvällarna ;)

Valet av utflyktsmål blev Leksand sommarland. Vi hyrde vars en stuga och umgicks dag som kväll. Riktigt roligt var det. Ser redan fram emot nästa resemål och nästa äventyr sommaren 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi ändå var så nära Orsa björnpark så styrde vi bilen upp de 7 milen och kikade på alla djuren :)
 
 
 
 
Är man i en björnpark så ska man äta blåbär ;)
 
 

Några foto...

 
 
 
 
 
 
 
Lite foto som jag hade på mobilen :)
 

Bomull...

Igår firade jag och Tove vår kärleksdag ♥ Ett helt år har vi varit gifta nu, tänk vad tiden flyger fram när man är lycklig. 
Jag har tänkt mycket på om vi och vårt förhållande har ändrats sen vi gifte oss. Jag har hört det ofta från andra, att deras liv förändrades. Men jag kan inte påstå att vårt har gjort det. Vi har samma härliga och kärleksfulla förhållande som innan. Lite inslag av stress och oenigheter finns hos oss som hos alla andra men det hör till. Vi respekterar varandra, talar ofta om hur mycket vi älskar varandra, kramas när det blåser och skrattar tillsammans minst en gång om dagen.

För att fira vårt ettåriga bomullsbröllop så åkte vi ut till hästarna som bar oss från kyrkan genom hela Gnarp under regnbågarna den där lördagen för ett år sedan. Vi gav oss ut på en tre timmar lång tur i de mysiga skogarna och bara njöt av att få dela dagen på hästryggen. Det var ju faktiskt just det som förde oss samman för snart sex år sedan.

 
Lycka är att få dela livets alla upp och nedgånagr med den man älskar ♥

Ännu en sommardag...

Sommar, sommar och sol :)
 
Loppan på promenad med sin kanin Telma!
 
Pappa och jag satte ihop grillen som jag och Tove fick i bröllopspresent (köpt för presentkort som vi fick).

Mamma orkade inte vänta på den nya grillen så den gamla startades ännu en gång.
 
Livet är bra lyxigt när mamma och pappa är uppe :)

RSS 2.0