Ett perfekt liv...

Ja men det går ju framåt iallfall, min utrensning menar jag. Det är hemskt vad mycket man samlar på sig. Onödiga saker som kan vara bra att ha någon gång. Det är bara det att i nio fall av tio kommer det aldrig "någon gång", allt bara samlas på hög. När jag väl upptäcker det så får jag den brilijanta iden om att tradera bort lite kläder, lägga på facebooks köp och sälj sida eller lämna in det på säcken. Så jag samlar ihop allt och tänker att till helgen ska jag ta tag i det. Helgen kommer och jag inser att jag aldrig ska hinna. Det glöms så småningom bort och lagom tills dess att vintern är borta så kommer jag på att jag borde ha haft.................
Känns detta igen eller är det bara jag som inte hinner med mig?
 
Överallt kan man läsa om alla duktiga mammor som hinner med allt vad hushållsarbete heter. De hinner utöver 100 % jobb och vanliga vardagliga sysslor (som matlagning, läxläsning, tvättning, städning, skjutsa barn till höger och vänster och mycket mer) dessutom med att träna, gå till frissan, stå framför spegeln och få den perfekta looken varje morgon, klä sig ursnyggt och ha egentid i form av fika med vännen.
 
Mammornas liv verkar perfekt! De verkar ha allt som de någonsin drömt om och många blir gröna av avundsjuka på deras oklanderliga hem, deras nya bil och deras nya kläder som är av det senste modet.
 
Jag kan bara säga en sak!!! Jag beundrar er om det verkligen är så att ni håller allt uppe precis så som ni beskriver det. Sen undrar jag en sak.. Hur i helskotta hinner ni med allt???
Om jag lyckas ta mig ner till Ulla i blomsteraffären för att inhandla lite blommor för att piffa upp hemmet så är jag lyrisk. Har ni sett alla hennes fina saker föresten?
 
 
Den här fina fågelburen och sakerna jag pyntat den med kommer från Ulla.
 
Som skrivit, jag är lyrisk över mitt lilla pynt och väljer att vara nöjd över det jag lyckas med istället för att vara ledsen över det jag inte hann med. Visst vill jag också ha allt klart, helst imorgon, men hinner jag inte så hinner jag inte. Vad gör det om 100 år egentligen?
 
Jag kommer att vara nöjd om jag bara lyckas sortera bort all vinterkläderna innan den här veckan är slut :)

Kommentarer
Postat av: Hjördis Nordlund

Det finns bara 24 tim på ett dygn, ingen hinner allt detta(om sanningen skall fram)man måste leva också. Jag är övertygad om att ni hinner det viktiga. Jag är en beundrare av er, ni verkar ha en väldig energi, mycket kompetenta i ert företag.

2013-04-18 @ 09:06:55
Postat av: Mamma

De mammorna är inte som du, egna företagare med tusen bollar i luften. Kämpa på! Fin bur. När ska du skaffa levande fåglar till den? Hi hi. Massor med kramar Mamma

2013-04-18 @ 11:54:58
Postat av: AnnSofie

Tack snälla Hjördis!! Jag tror inte heller att alla hinner allt men det är så synd att det ska målas ut så. Jag undrar vem som mår sämst, dom som kämpar för att det ska vara perfekt eller dom som inte når dit. Jag tror de förstnämda...

Mamma! Några riktiga fåglar blir det inte i det här hemmet ;) Många kramar

2013-04-18 @ 22:05:56

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0