En påskhelg...

Och vårsolen bara fortsätter att stråla och värma, helt underbart. Sommartid har vi fått redan också. Långa härliga kvällar att se fram emot, jag njuter i fulla drag.
 
Fast häromdagen så spelade det ingen roll hur mycket solen lyste på mig och Cane. Vi blev stora ovänner! Han ville inte sammarbeta alls ( helt naturligt för en unghäst, jag vet ), det gick inte att svänga honom åt vänster utan att starta krig ( också helt naturligt, jag vet det med ) och det hela slutade med en AnnSofie som grät så att tårarna sprutade, ja jag misstänker att det också är helt naturligt men långt ifrån roligt.
 
Jag överlämnade inridningen åt min katt Svea istället :)
 
Dagen efter hade jag så dåligt samvete för hur jag betett mig mot min älskade prins att jag hoppade upp igen, den här gången med vanligt träns och tränsbett. Resultatet blev strålande! Cane och jag red till och med ut en liten sväng och han skötte sig bättre än vad man kan förvänta sig av en unghäst på knappt tre år.
Nu har jag tagit hjälp av Moa som känt Cane sen han kom ut ur magen, vi tre ska tillsammans ge oss ut på lite äventyr och lära oss att klara saker tillsammans :)
 
I övrigt så har det varit en strålande påsk. Vi har jobbat, lagat goda middagar, hälsat på svärmor och myst i solen :)
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Årets sötaste påskhund! Kram mamma

2013-04-02 @ 13:34:00

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0