Nära...

 
 
Idag har det nog gått upp för mig hur nära vårt bröllop faktiskt är. Imorgon är sista dagen för de inbjudna, släkten och vännerna, att säga om dom kan komma eller inte för att dela vår stora dag med oss.
 
Idag har jag lagt (vad jag tror) den sista handen på min klänning. Ville ha mer tyll och mer tyll fick det bli :) den blev så fin trots allt som var när den kom från Kina. Inlämnad till bästa Helena Hassel för en total ändring av kjolen och för att få den insydd. Nu ska den ångas sen är den klar inför den 4:de augusti.
 
Vi har börjat ordna med bordplacering och funderar på alla detaljer som vi trodde vi hade koll på. Listorna vi hade skrivit, började vi långsamt stryka saker på men nu växer listorna stadigt igen. Att det var så mycket vi ville ordna innan trodde faktiskt inte jag. Vi vill ha vårt bröllop enkelt men vackert. Vi vill att kärleken ska lysa igenom och inte alla detaljer. Men ju mer vi pratar om saker desto mer fixar vi. Men det är bara mysigt :) det blir ju verkligen som vi vill ha det och det är absolut viktigast.
 
Någon bild det får ni inte, dom på mig i min klänning behåller jag för mig själv till dagen D :)
 
Trevlig lördagskväll!

Fram o tillbax - upp o ner - hit o dit...

 
 
Men hjälp vad tiden springer iväg, hinner inte med längre. Vi kliver upp, gör oss klara, fixar djuren, sticker till jobb, hem och gör mat, fixar alla djuren, plockar, städar, snyggar till i kattpensionatet, planerar bröllop, duschar och i säng. Sover i sisådär 6-7 timmar, drömmer mardrömmar om skitiga klänningar, missad fotografering och försent till kyrkan. Vaknar i vild panik mellan 3-4 och tror att vi har försovit oss och sen börjar vi om.
 
Nu ska jag återgå till bordsplacering medans Tove har fått för sig att hon ska träna på löftena (som hon ändå kommer att höra prästen säga före). Ja vi prioriterar olika helt enkelt, därför som vi fungerar så fantastiskt bra ihop kanske :)
 
 
 
Men snart säger vi oxå godnatt till världen i hopp om att få sova någon timmes djup sömn :)

Jaaa :)

Vi blev GODKÄNDA så numera har Gnarps Djurkolló även ett kattpensionat samt smådjurspensionat. Lycka :)


Lycka...

 
 
Jag är en av dom lyckligaste flickorna på jorden. Jag har allt som någon nånsin kan önska sig...
 

Hipp Hipp Hurra!

 
 
Min lilla flicka har blivit stor, hur gick det till? Är det verkligen 7 år sedan som min Loppa kom till världen och jag höll henne för första gången?
 
 
Fina älskade tjejen med cykeln och hjälmen som hon fick idag av mig, Tove och Emilio.

Nu går det undan...Vi hammrar och spikar vi bygger en bil, lalala lalala......Inte riktigt kanske men ett kattpensionat börjar iallafall att form. Vill bara bli klar med sågandet, skruvandet och målandet så vi får börja inreda de mysiga rummen.

Mattläggning...

"Kan själv" - har alltid varit ett av mina motto. Det är sällan jag har bett om hjälp, men på senare tid har jag varit så illa tvungen om jag ska hinna med allt i mitt liv.
Men att bygga kattpensionatet och renoverar kaninburar det ska vi bara klara av själv. Jag vet nämligen hur glad jag blir och hur stolt jag blir när något är klart och jag har gjort det själv (med min Tove så klart.).

Som nu när vi lagt mattan till exempel :)


Avslutning för barnen...Nu är det väl ändå sommar på riktigt? Idag var det nämligen skolavsutning för barnen på Gnarps skola och med den får vi hoppas att den riktiga sommaren äntligen vill komma.Är det inte sommar så säg :) min son var precis lika fin men ville absolut inte vara med på foto. Jag smygfotade honom lite men dom bilderna ligger kvar i kameran :)


Cirkustajm...

Vår Border Collie, Dexter, är slagen........... av getter.........

Finns det egntligen mer att skriva om det? Inte riktigt va? Men kul var det att se och duktiga var dom där getterna på cirkusen som vi var och så igår, barnen och vi. Mysigt att vi kunde åka iväg på något tillsammans,

Hästarna var jag däremot inte så imponerad över. När jag var liten så var det hästarna jag såg fram emot att se. Det kom in 4-6 stycken i fina färger. Stora plymer hade dom och glänste i pälsen gjorde dom. Det var alltid en duktig tjej eller kille som gjorde konster på dom eller så gjorde hästarna fina konster.
Så var det inte igår. Svankryggade hästar utan fina plymer. Hårda tag, piskor som ven och skärrade hästar. Loppan grät nästen för hon tyckte så synd om dom. Snacka om att ha olika syn på djurhållning i olika länder.


I efterskott...Igår fyllde min älskade Oskar 9 år. Kan knappt förstå att jag har haft honom så länge. Men han är fortfarande lika pigg och go som han alltid varit så jag hoppas på många år till med den här vännen :)


Bebisar :)Ny babyboom här hemma. Idag var det Pollies tur att bli mamma, men som rädd förstföderska gick det inte helt smärtfritt. Hon hade väldigt ont och väldigt svårt att föda fram dom. Stackars tjej, blir kastrering på henne sen så hon slipper gå igenom det fler gånger. Ja även Dollie ska bli kastrerad, hon har fått vå kullar på mindre än ett år, det räcker gott och väl.

Hur som helst, vi hjälpte Pollie, stöttade och berömde samtidigt som vi masserad henne. Vi hjälpte alla bebisar när dom kom ut och kallade in förstärkningen i form av syster Dollie som är rutinerad vid det här laget.
Hon tvättade dom tillsammans med Pollie och när Pollies mjölk inte kom igång direkt så var det Dollie som gav dom mat.
Medans Dollie gav Pollies bebisar mat så fick Dollies bebisar snutta på Pollie så att hennes mjölk kom igång. Hängde ni med :)?

Här ligger nästan hela gänget :)Dollie med sina och två av Pollies och Pollie med två av Dollies :) Dom som saknas här på bilden är en röd lite pojke som kom lite senare och en grå skölpaddsfärgad flicka som inte klarade sig.Pollie med sina tre söta bebisar :)

Och här har ni Dollies sötnosar som nu har hunnit bli snart tre veckor. Pigga, glada och friska allihop :)
Sixten!Svea!Selma!Siri!Bara början...men en bra bit på väg :)

Imorgon tar vi nya tag och gör klart burar till kaniner plus den sista målningen invändigt på kattdelen. Nu närmar sig allt med stora steg. Måtte vi bli klara till den första juli :)

Phuu...Dom var tunga, det var ett helt projekt och det tog ett par timmar.Men nu står dom här hemma och väntar på en renovering. När det är klart så är Djurkolló redo för att ta emot sina första gnagargäster :)

Årets första...Ringarna är beställda, vi var in till Hudik idag, så himla fina är dom. Längtar tills jag får ha dom på mig och njuta av att höra ihop med Tove på ett annat sätt men med samma kärlek ♥ pirrigt...

Nu ska vi mysa och äta årets första jordgubbar.


Två månader...Idag är det precis två månader kvar till den stora dagen. Så himla nervös och det pirrar så där härligt i magen. Tänk så lyckligt lottad jag är som får gifta mig med min tvillingsjäl. Medans andra önskar sig massor av egen tid, en semester själv eller njuter av att den andra hälften jobbar borta så skriker mitt hjärta efter Tove om vi är borta mer än en dag från varandra.
Vi jobbar, sover, äter, pratar, duschar, lagar mat, ja allt gör vi tillsammans. Jag skulle inte klara allt jag gör och har om det inte vore för min fantastiska flickvän. Jag kunde inte önskat mig mer♥

2+ grader den andra juni...Som det har regnat i helgen och kallt har det varit. Igår var det 2+ ute när vi körde till Hudiksvall, den 2 JUNI, helt insane. Det hade snöat bara en liten bit längre upp ficka jag höra idag.
Jag är säker på att detta är vårt straff för att vi inte fick en "rikitig" vinter. Men då säger jag bara en sak, hellre 3 meter snö och 15- 20 minus en månad eller tre så att jag säkert får min sommar när det är dags.

Usch, jag har längtat efter den skånska sommaren ett par år nu och inte gjorde 2+ saken bättre. Bara att hålla ut helt enkelt.Tror hästarna håller med mig faktiskt.Ren och snygg efter att ha rullat sig i leran.Vi hade några riktigt fina dagar, dom får gärna komma igen och stanna till hela augusti ut.
RSS 2.0