Nyhet nummer 1!Det här med tidiga morgnar är verkligen inte för mig, allra helst inte när jag inte kryper i säng i tid & absolut inte när jag blir väckt två timmar tidigare än klockan skulle gjort. Älsklingens buss kom aldrig!!! Bara att kliva upp & köra henne till jobb, hundarna vill ju ut & kissa & få frukost.

Den stora nackdelen med att bo här är just att alla inte kan ta sig dit de vill på grund av dåliga bussförbindelser & för långt till kompisar för att gå. Det finns andra nackdelar oxå, som att huset blir kallt väldigt fort nu på vintern, inte så kul att komma hem till 14 grader.
Vi trivs jättebra i vårt lilla hus men har ändå letat efter annat, något eget där vi kan bygga ut vår verksamhet lite & ha hästar hemma.

NU HAR VI HITTAT DET!!!
Det här är vår julklapp till oss själv, ett eget hus :) vi flyttar i början på januari :)


Trots tråkigheter som har hänt för oss så har vi ändå två "nyheter" att se fram emot, den ena är flytten & den andra ska jag se om jag hinner avslöja ikväll :)

Nu ska jag slå in julklappar & ta hand om alla djuren här hemma. Känns inte så lönt att lägga sig igen, det finns ju massor att göra inför julafton :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0