Sommar nu då?För en vecka sedan så var vi & titta när vår vän & hennes familj släppte ut nästan alla sina mjölkkor. Tror det var cirka 50 kor som äntligen skulle få springa ut i dom stora fina hagarna efter den kalla vintern.
Oj vad lycklliga dom blev. Det skuttades & kastades till höger & vänster. Klumpiga stora djur som efter månader inne skulle få röra på sig ute i det fria, vilken lycka.
För oss som tittade på dom lyckliga djuren så kändes det som att sommaren hade kommit, för när korna släpps då kommer sommaren. Solen stod högt & vi satt i det gröna gräset & fick smaka god fika som var hembakt, mmm smaskens.

Tråkigt nog så försvann sommaren på eftermiddagen & den har lyst med sin frånvaro hela veckan.

I förmiddags så lös solen igen & luften kändes ganska varm. Är sommaren tillbax nu & tänker den stanna? Hästarna tyckte absolut att det var så när dom fick se oss fixa med deras sommarhage. Som dom sprang & visade upp sig. Haha Cane sprang & gnäggade & pratade med oss nästan hela tiden & Mulle tittade längtansfullt ut på det gröna havet med alla gula maskrosor som lös.

Nu går det fyra lyckliga hästar i en stor fin beteshage tillsammans & dom njuter som bara hästar på ett bete kan. Sommaren försvann tyvärr efter ett par timmar.

Men vad gör det när livet känns så här bra säger en lycklig Cane med vänner.Så var det de här med att äta gräs. Svårt när halsen är för kort. Hur var det nu jag gjorde?Titta, jag når ner om jag ställer frambenen långt ifrån varandra.


Men vad hände nu? En jättestor & tung klump sitter fast i andra ändan.Att få lägga sig ner i knähögt gräs & rulla sig i maskrosor, det är livet det!


Kommentarer
Postat av: Linda E

Men guuuud vad söt han är!!!

2010-05-30 @ 20:30:19
Postat av: AnnSofie

Tack vännen :) Mattes stolthet hihi..

2010-05-31 @ 08:27:09
URL: http://annsofielina.blogg.se/
Postat av: Karoline

Jag blir alltid så glad när jag läser din blogg :)

Härligt med sommarhagen, så vackert med allt det gula.Han har verkligen blivit stor, helt sjukt att det kan gå så fort :)Kramar till er alla :)

2010-05-31 @ 10:01:20
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Postat av: Trumsamumma

Så fiin han redan har hunnit bli och som han har vuxit till sig! Vi har ett litet flickföl i vårt stall och hon är sådär klen och liten fortfarande och bara ben, tänk snart ser hon också ut som Cane.. otroligt vad fort det går!! Han är bedårande!

2010-05-31 @ 20:47:01
URL: http://www.trumsamumma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0