Planering & inköp..Tiden fullständigt flyger iväg här hemma. Vi njuter, fixar & myser om vart annat. Jag är väldigt lyckligt lottad med allt runt om mig & med alla i vår familj med mig jämt. Jag kunde inte önskat mig mer just nu än det jag har.

Störst av allt här hemma just nu är att Tove tar studenten om mindre än två veckor. Som både Tove & jag har väntat & längtat efter den dagen. 
Från början, för två & ett halvt år sedan när vi blev tillsammans, var det mycket för att vi skulle kunna känna oss lite mer accepterade. Ålderskillnaden har alltid känts väldigt jobbig för mig & känslan av att vara tillsammans med en som går gymnasiet är svårförklarad. När någon frågade/ frågar vad Tove gjorde/gör så har svaret alltid varit att hon studerar, kort & gott.
På senare tiden har jag lagt åldern mer bakom mig. Vad spelar åldern för roll om vi är lyckliga tillsammans? Fast nu när studenten trampar i tröskeln så är jag ändå väldigt glad över att vi ska få börja ett annat kapitel i vårat liv tillsammans.Gårdagen gick åt till att shoppa det sista till Tove i klädväg till studenten. Det blev ett vitt linne & en skjorta till dom vita jeansen. Men det var inte bara Tove som fick nytt, vi andra ska ju såklart oxå vara fina den dagen.
Jag köpte mig ett par kort svarta leggings & en vit kort kavajkofta med puffärmar som jag ska ha till min svarta EdHardyklänning. Sen lyxa jag till det riktigt med att köpa tre par skor oxå. Det går ju bra om man handlar dom på skopunkten, måste bara älska den skoaffären.

Den här sandalen hade jag tänkt ha på Toves student, om jag inte hinner ångra mig till ett par likadana fast med flätade band istället. Beslutsångesten råder i skodjungeln.
 Den här söta ballerinan & ett par vita tygskor var dom andra två paren som följde med mig hem.

Loppan fick en klänning, leggings & en kofta som hon ska ha på sig & Mio fick tre par shorts & en t-shirt, så han har att väja på.
Men bilder på kläderna får vänta för nu ska jag avsluta det här & sätta mig tillrätta med min finaste flickvän & smaska på årets första jordgubbar med grädde & socker.

Ha det gott alla :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0