Ny vecka & nya tag..Här verkar det vara dåligt med bloggning. Det beror helt klart på det fina vädret & den fina hingsten som står i vårt stall. Det finns så mycket att göra & njuta av nu så jag känner inte för att sitta framför datorn.
När vi bodde i lägenheten så fanns det inte så mycket att ta sig för mer än tvätt & dammsugning, det blev lätt att vi bara satt framför datan eller teven & ugglade. Nu däremot så finns det plats för att bara njuta av att ha en trädgård att sitta i.

Helgen har bestått av att träna Cane i att gå på en liten minipromenad i grimskaft & trava fint med matte utan att busa. Borsta & lyfta ben & krafsa lite i hovarna tillhör numera en varje dag träning & att lära sig att människor inte är några man leker med som med mamma. 
Cane är superduktig & lättlärd & matte är lagomt mallig när han flyger fram i hagen. Men som med allt annat som är nytt & konstigt så tar vi ett steg framåt & två steg bakåt innan vi till sist kommer tre steg framåt, med andra ord, allt är precis som det ska vara.

Vi fick nästan upp studsmattan i helgen oxå. Saknas dock två fjädrar, någon som vet om det är farligt? Plus att den var för j*kla hård att spänna ut så vi behöver nog lite draghjälp, men sen ska det hoppas & hoppas här hemma, kul kul.

Annars har våran helg varit lugn & det kommer den här dagen oxå att bli med lite plock & mys bara. Loppan har åkt till dagis & åker till pappa i eftermiddag, saknaden är redan jättestor efter henne. Tur att veckan kommer att gå fort så jag får ha båda mina älsklingar på samma gång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0