Loppan är hemma..Dag 16 på väg mot natt 16, men jag kämpar på med vakandet. Känns så där roligt nu bara & jag börjar få ont om ideér till att fördriva tiden. Har mina funderingar på att baka inatt men när klockan väl har slagit 23 & Medium är slut så är även jag slut. Då blir jag kvar i min sköna soffa med popcorn & choklad, Despan rullar igång, sen är jag fast.

Loppan kom hem till oss igår. Inte klokt vad jag saknar henne när hon är hos pappa. Loppan är i en fantastisk rolig ålder nu. Hon testar gränser, hon är liten, hon är stor, min Loppan är underbar. Hjälpsam, omtänksam, snäll, artig, hon är en fin liten prinsessa som jag är väldigt stolt över.
Hon blev jätteglad när hon såg att myshörnan var klar. Ska se om hon vill krypa in där ikväll när det är dags att läsa kvälls sagan.

Jag & Loppan åkte till Sara igår, hingstägaren, för att titta på Pepsis föl. Pepsi är Loppans favorithäst så lyckan var stor när vi tog en snurr dit om. För min del gjorde det bara längtan efter min fölis ännu större. Titta på bilderna så förstår ni nog varför :)Här är Corall endast fyra timmar gammal, tyvärr dålig bildkvalite eftersom det är taget med mobil i mörker.Fortfarande mobilfoto.Hur söt får man bli hihi..

Kommentarer
Postat av: Karoline

Så söt!!Men nu får väl fölet ändå komma, hur orkar du hålla dig vaken egentligen?

2010-05-05 @ 08:04:39
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0