En nöjd flicka..Dom här fyra paren skor handlade min dotter idag.Om ni bara hade sett hennes min när hon gick där inne på skopunkten, med sin stora peng som hon fick av mormor & morfar i påskpresent.
Oj så nöjd hon var & oj så glad & nöjd hon är över sina inköp. Ett par dagis-sandaler & dagis-stövlar, ett par tygskor att vara fin i hemma & ett par kalas-skor. Skopunkten är kanon när barn som växer fort behöver en helt ny uppsjö av skor.
När hon gick med sina nya vita skor med hjärtan på så sa hon stolt:
-Mamma nu ser jag ut som en riktig tjej!

Gulliga, gulliga flicka...

Eftersom Tove gjorde alla prov så hann hon inte med att handla studentkläder. Jag handlade dock lite som hon kunde prova hemma & till veckan så ska vi in & göra stan riktigt så vi båda blir klara för den stora dagen.
Efter stan hämtade vi Loppans kompis på dagis & med två femåringar, en granne, Mio & hans kompis, så sprang eftermiddagen iväg fullständigt.

Nu sitter jag här & vakar igen. Under tiden så pysslar jag med en blogg åt en tjej, käkar godis & gluttar runt på fejjan. Tove sover, förkyld & troligtvis febrig, stackarn, så henne vill jag inte störa. Bara inte jag oxå blir dålig, det har jag Absolut inte tid med..

Kommentarer
Postat av: vroncan

Ser fram emot att läsa om samtalet. Och jag respekterar ju så klart att man tror på kommunikation med djur även om jag själv är lite tveksam.

Det är kul o läsa din blogg, följt dej länge nu!

Ha en bra helg!

Vroncan

2010-05-08 @ 10:07:33
URL: http://vroncan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0