En händelserik dag för en liten bebis..Underbara, underbara väder, ja nästan hela dagen får jag kanske tillägga. Har fina bilder från våran utedag idag som vi spenderade med Loppans dagis på förskolansdag. Men dom fotona får vänta tills imorgon, måste ta bort lite ansikte eftersom min blogg är öppen & det inte är alla som vill att deras barn syns på foto.

Efter att ha börjat dagen så mysigt med alla dagis,- 5-års, & förskolebarnen så var det dags att göra lite nytta. Två till tre kubik spån skulle hämtas & skyfflas in i Missis & Mulles boxar & till det som ska bli Canes box efter betet i oktober.
Vädret höll i sig ett bra tag & vi kände att turen var på vår sida. Den känslan varade inte länge. Det blev både muller & blixtrar & sen öppnade himlen sig. Cane såg något förvånad ut när vi kom men lycklig & lättad över att se oss. Äntligen skulle han få komma in från det blöta som öste ner från himlen, in i en torr varm halmbädd, trodde han iallafall. Nä när han kom in så låg det något vitt läskigt som hette spån & det tyckte hans matte att han skulle sova på, den niten gick inte, gnäggade han. 15 minuter senare sov han med kroppen i spånet & huvudet i luften.
Vilken dag för lilla bebisen & inte var det slut där. När det hade slutat regna så fick dom gå ut igen. Då bestämde prinsen sig för att utforska eltråden lite närmre. Det tror jag nog inte att han gör om, inte på länge menar jag, kanske två dagar då. Ja det var bara att bygga lite hage innan det var dags för kvällsrutinerna.Svårt att nå ner till gräset med dom här långa långa benen.

Imorgon blir det fler bilder på Cane efter önskemål från Vera, hon som inte ens gillar hästar hihihi. Tror säkert att det sitter två söta, underbara, urgulliga systerdöttrar oxå nere i Vellinge som väntar på nya bilder.

Hörs imorgon igen..

Kommentarer
Postat av: vera

Men Cane han gillar jag;-D kram

2010-05-20 @ 23:54:18
URL: http://avkb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0