Trötter..Här hemma sitter det en mycket trött mamma. Jag skulle kunna gå i säng nu & sova tills imorgonbitti utan problem. Fast riktigt så enkelt är det ju inte om man har två barn som ska ha sitt, tre hästar som vill in för natten & en mamma som behöver duscha & få lite egen tid.
Dagen har känts lång & det är säkert delvis därför jag är trött men så klart så spelar det oxå roll att jag har massor av saker som måste göras. Inga stora saker egentligen men de behöver inte alltid vara det heller för att lusten & orken ska ta slut.

Loppan piggade upp iallafall mamma framåt eftermiddagen med att bjuda henne på kaffekalas. Det blev kaffe & kaka för mig, Loppan, Dexter, Sallie & Oskar. Rena rama kalaset blev det.


Så var det ju de här med mobilkort & i mörker dessutom. Men vad gör de, vi blev ju fotade iallafall & fotgrafen var ingen mindre än Mio:)

Kommentarer
Postat av: Annette

Oh va mysigt ni har de, tänk de kommer man ihåg när man blev inbjuden på fika i ungarnas rum, man själv och alla djuren. Jag säger bara en sak. De e mysfaktor på hög nivå.

2010-02-10 @ 09:50:37
Postat av: AnnSofie

Det var riktigt mysigt :)

2010-02-10 @ 14:05:32
URL: http://annsofielina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0