Äntligen!!!Idag har jag varit hos en studievägledare & nu säger jag bara ääääääntligen så kan jag börja göra min dröm till verklighet. Min dröm om gård & egen verksamhet i framtiden.
Vad den egna verksamheten ska bestå av tänker jag inte avslöja här i bloggen, vågar inte riskera att den blir norpad av någon annan, men jag tror på den här drömmen & det har jag gjort länge. Det har bara varit så att jag inte vetat hur den ska genomföras & hur jag ska skaffa mig utbildningen/utbildningarna som jag både behöver & några jag vill ha.
Nu vet jag & så fort Tove har kirrat ett jobb så är det min tur. Det bästa av allt är, förutom att jag får det här skräddarsytt, att jag inte kommer att behöva läsa i flera år. jag kan vara klar på en termin eller två om jag kämpar på. Förhoppningsvis så kan jag börja med det här redan i sommar eftersom det inte är termins indelat.

Ja oj vad glad jag är. Nu vet jag precis. Nu börjar min vandring mot min drömgård med allt det jag vill jobba med.

Kommentarer
Postat av: Annette

Hej Ann-Sofie. Önskar dig lycka till! Med va de nu e du ska göra.

2010-02-15 @ 20:50:42
Postat av: AnnSofie

Tack Annette :)

2010-02-15 @ 20:59:25
URL: http://annsofielina.blogg.se/
Postat av: Syrran

Det hade ju varit kul om du delade med dig av vad du tänker göra..vi pratar ju bara 15 ggr om dagen =)

Kramar

2010-02-16 @ 09:42:01
Postat av: Karoline

Jag blir så glad av din bild när jag kommer in på din blogg :)Va kul att du vet hur du ska gå tillväga! Spännande, sen när du gör slag i saken så måste du berätta det. blev ju jätte nyfiken på vad det var du skulle starta..... hi hi hi, så typiskt mig att vara nyfiken i en strut ;)

2010-02-16 @ 20:36:23
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0