Nu har jag känt det på riktigt..Nu är dagens måsten klara för idag. Det sista som stog på "att göra" listan idag var att natta våra fina hästar, jag som hade kvällen i stallet.
Jag tycker inte alls att det är kul att dra på mig alla mina tjocka hästkläder halv tio på kvällen när jag har haft mys med mina barn. Men när jag väl står klar i hallen så känns det riktigt mysigt att få åka iväg till dom fina & få säga godnatt åt dom. Det är alldeles lugnt & tyst. Idag tog jag en liten stund extra med Missi medans hon stog & tuggade på sitt kvällshö.

La min hand under hennes mage & kinden mot hennes sida. Kände hur hela magen vände sig, hur hon andades tungt & lugnt. Sen plötsligt kände jag det. En liten fölis som tog kontakt med mig som står här på andra sidan & bara längtar efter att få träffa den. Jag har känt det förut men mer att den har vänt sig där inne. Den här gången var det sparkar rakt i min hand & ett litet pickande. Det var som när jag själv var gravid & mina bebisar lekte fotbolls-spelare & hade hicka samtidigt. Vissa saker glömmer jag aldrig.
På Missi kändes det längre bort men ändå så nära. & nu är det nära oxå, Lite mer än 2 månader kvar bara. Oj vad vi längtar här hemma ♥


En trött Missi står & solar innan idag..


Vackra, vackra du..


Den sötaste av dom alla..


& precis lika vacker..

Vilken tur att jag har just er två ♥

Kommentarer
Postat av: fridan

jo precis, mammans egenskaper är ju minst lika viktiga tycker jag! :) skulle jag avla skulle jag nog välja godkända hingstar iaf :)vad mysiga bilder! vad har du för häst/ar?

2010-02-17 @ 22:50:56
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0