Vill man....Ni vet den där labyrinten.? Den som är svår att hitta ut ur & den som får oss att se ljuset som ibland lurar vår tro.?
Den labyrinten har jag lurat igår kväll & idag. Om något är tillräckligt svårt så hittar vi styrkan att ta oss igenom saker när vi minst anar det. En liten del av den styrkan har kommit till mig nu & jag väntar spänt på att mer styrka ska komma & hjälpa mig. 

För att vi ska klara vår ekonomi nu innan A-kassan behagar betala ut min pengar, dom tror nämligen inte att dom ska hinna komma till slutet på februari heller. Väldigt spännande med tanke på att jag ligger efter med en månadshyra, två telefonräkningar & en betalning till facket.
Dom är så söta där på a-kassan. Dom säger att dom har så mycket att göra att dom nu måste jobba lördag oxå. Ja stackars dom som har ett jobb, verkligen. 
Om dom nu har så mycket att göra så kanske dom ska ta & anställa ett par nya personer som kan hjälpa till med allt det jobbet dom sitter inne med. På så vis hade vi ju minskat arbetslösheten med en hel del procent & vi hade fått utbetalningar inom två veckor istället för inom åtta. Dessutom så hade dom kommit lite längre i sina handlingar än till mitteln av december 2009. Fast det var ju klart bara en tanke.

Nu har jag iallafall hittat en lösning här hemma. Jag har lagt ut en massa på tradera. Bland annat Loppans vagn, liggdel, klädsel, skötväskor, åkpåse & en hel del annat som ändå inte används. Jag är i skrivandes stund uppe i 2676 kr. Med andra ord så är jag snart uppe i en lägenhetshyra & mer finns det att lägga ut till auktion. Nu ska det traderas ordentligt. För vill man så går det, det kan bara ta lite längre tid!

Kommentarer
Postat av: Sabina Borenius- Satsningen som juniorrtyttare-Just nu: Vinn Schockemöhleschabrak sponsrat av Stockholms Häst Butik!

Sv: Jag vet inte, alla säger typ olika haha :P Men ska ringa till Ridsportförbundet tänkte jag :)

Tack! :D

2010-02-12 @ 21:54:53
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Elin

A-kassan är ju alltid rolig eller inte :(swicht off har jag inte hört talas om.. Kan man köpa det på alla hästbutiker? låter intressant o ha nåt bra på sommaren, hjälper det bra mot flugor ?

2010-02-12 @ 22:04:32
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: Karoline

Vilken jobbigt sits du har :( Ja, jag tycker också att de kan ta och anställa mer folk så dom kan betala ut i tid!

Tradera är bra, kanon att du kom och tänka på det.Jag köpte kläderna i Nacka, det finns även en Jane Norman butik i Skärholmen. Jag vet inte om det finns några butiker som säljer det här märket utanför Stockholmsområdet.

2010-02-13 @ 00:27:02
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: Catherine

Härligt att det känns bättre, kämpa på! :)

2010-02-13 @ 15:21:28
URL: http://blog.kulturboa.se/
Postat av: Elin

Oki tackar så mycket för tipset.

Ska prova detta i sommar, för tycker inte andra riktigt har funkat!

2010-02-13 @ 17:05:20
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: sandra

halloj!

vad heter du på tradera??och jag har bestämt mig, jag tar mer än gärna emot hjälp med en nyare fin blogg från dig somär så duktig :D

vad behövar du? bilder och lösen, typ?

och det är absolut inte bråttom!

(gör du det till andra oxå, som extraknäck? isf betalar jag självklart, det gjorde jag ju för den jag har nu...)

kram

2010-02-13 @ 21:16:00
URL: http://mamaspratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0