Lyckorus...Nyss hemkommen från kvällsturen till stallet alldeles full av lycka & värme, lyrisk & full av förväntan. Det finns många ord för hur jag känner mig nu.
Det är väldigt jobbigt att ta på sig alla dom tjocka vinterkläderna, termobyxor, mössa & vantar, halsduk upp över näsan, ut i 20 minus & hoppa in i en kall bil. Allt bara för att köra & ta in hästarna för kvällen.
Men när jag möts av tre piggelinare som väntar på att få komma in i värmen till sin kvällsmat & som hälsar varmt på mig när dom hör att jag kommer, då glömmer jag bort allt det som var jobbigt.
När jag sen dessutom får bli påmind om vilket liv som väntar på mig inne i Missi så är det som att allt det jobbiga med kläder, kyla & trötthet aldrig har varit där. Som fölisen snurrade runt där inne, sparkade & stökade. Hicka hade h*n oxå. La armen om magen på Missi & fick mig en riktig box i bröstet.
Jag undrar verkligen vad det är för en vilding där inne. Känns ungefär som när jag själv väntade barn. Samma tankar om hur bebisen ska se ut, hur den kommer att må, om det är en flicka eller pojke. Ja oj vilka funderingar.

Kommentarer
Postat av: Karoline - Vinn ett strasspannband

Ja, det är underbart att han delar mitt intresse. Allt blir så mycket lättare, han förstår att allt med hästen tar tid :)Det är verkligen så som du skriver, att man glömmer allt det jobbiga runt omkring när man åker ut till sin häst. Jag älskar att vara hos Odessa, där kan man ladda med ny energi och bara slappna av.

2010-02-24 @ 10:55:58
URL: http://karoline.eak.nu

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0