Biet AnnSofie...Fy fan vad förbannad jag är på A-kassan nu. Dom stackarna som skulle få jobba en HEL LÖRDAG för att komma ikapp lite & komma fram till mitteln på januari. Ja stackars dom har hunnit ända fram till slutet på december nu. Åhhh jag är så arg att jag bara vill skrika rakt ut. Men de gjorde jag inte, nä jag talade om ett & annat för tjejen i telefon & hon gav mig dom här fina tröstande orden:

-Ja jag känner mig dig men jag kan tyvärr inte göra något.

Ehee oj vad snällt att du känner med mig men jag tror inte att det betalar alla mina räkningar. Så va snäll & ta dina fina "känner för dig" orden & stoppa upp dom någonstans för jag vill inte ha dom. Det jag vill ha är ett hem som är betalt, en el så att jag kan laga mat & tända lampor & mat på bordet åt familjen. Vad jag vet så går det inte att köpa med dina förbannade "känner för dig" ord.

Efter det samtalet försöker jag få ner min puls lite innan jag ringer till nästa ställe, försäkringskassan. Hör & häpna, jag kommer till en handläggare som förstår min situation &, håll i er nu, verkligen gör något åt det. Hon tar ett beslut med mig i luren & lovar att jag får min utbetalning siste februari.

Under sker fortfarande, tack & lov, men A-kassan, dom är jag inte färdig med, det ska gudarna veta.

Kommentarer
Postat av: Karoline

Fy vad jobbigt, vilken stress!!! Jag tycker så himla synd om dig, helt sjukt att det får gå till på det här sättet! Om jag hade ett sånt jobb så hade jag glatt jobbat på helgerna för att komma i kapp och kunna betala ut till folk, men tydligen så är vi alla olika.

2010-02-17 @ 12:36:40
URL: http://karoline.eak.nu
Postat av: sandra

halloj.

nytt högre bud på åkpåsen :)

dock inte på väskan...

kram

2010-02-17 @ 20:02:57
URL: http://mamaspratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem skriver till mig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0